tisdag 21 april 2015

Pampas del 2

Efter en langan bussrejso, en krogrundo tär jag fösöka tala finsk ( all vejt hu he slutar..), meen jag och Victor traktor dator Rönnqvist hittade hem tillslut. Kan säg att tå klocko närmar se 4  på natte så kan två fyllone ha väldigt djup diskussionre, men he var trevligt!

Tå man stejg upp runt runt 10-11 så fick man försök kvickn till så man skulle ork me OLYMPIADEN! He va så jäävla roolit! Fö jag råka delta, vårt lag hamna på fjäärd plats ov 16 så man får int klaga!

Men ijeee får ni sijj na bildre!


Som ni såg vare jääävlit myki folk, he var tilome folk som man int va släkt me! (Ankdammen)
San på kvälldi for vi på fest, Medina spela på Rewell center och man kan säg att folk hitta tid, ade jävla kön var kanski 100 - 200 meter så man fick no tase en jäävel för att haldas varm.
Men nu ska ja int låt så tuff, jag var fö fösta gango i mett liv på en konsär i publiken o int arbejta å jag kan säg er att jag var längst fram o skrejk o hoppa som en fjorto åri flicko som dyrkar justin bieber, nå så paha vare äntå int.Föri dehär var vi på en hemma fest, o he finns faktist bild på tå jag har en röan kläning, men ja vejt int om jag is vis he jär.. He sko va så jobbit att ta hand om all beundrapost som ja sko få! ;)

P.S känd me naliti rebellisk ida å skrejv på dialekt, men troligen föstar ni äntå!

1 kommentar: