onsdag 25 mars 2015

Bastu Andreas

Jag har tydligen haft någon som våldgästade min blogg för ett par dagar sen för jag hade tydligen ett inlägg som jag inte hade skrivit.. Bastu andreas.. Haha, den historen är faktiskt ganska bra, kanske jag kommer berätta den för er?

Men jag vet inte om ni klarar av det..


Haha, jaja..

Hela bastu historien började förra veckoslutet, jag hade ett par vänner över och vi åt smörgåstårta och drack sådär smått. Efter en stund då promillen hade stigit började en av dem berätta att han hade sagt åt sin brud då han hade öppnat bastu dörren: NOMEN HEJ ANDREAS! Och hans tjej blev förstås skrämd till livet (kanske inte men hajjade till) och började fundera hur fan jag hade sluppit in dit. Men det visade sig sen att jag inte var där och hon lugnade ner sig.
Saken är den att det skulle inte vara helt omöjligt för vi bor i samma höghus med delad bastu, så det skulle inte ha kunnat vara en omöjlighet!
Så nu har de infört som tradition att alltid säga: Nomen hej Andreas! Då de går på bastu..
Efter historien så kom de på olika "bastu namn" som jag skulle passa med.. Så som Bastu käärme, Bastu Andreas etc.. Väldigt fantasi rika vänner om man säger så! Men kvällen var riktigt kul, tar gärna favorit i repris!

P.S Ganska fin tradition och jag tycker att ni andra kan ta efter! Nu fattas det bara att jag skulle krypa dit och skrämma dem lite.. Undrar vad de skulle tänka om de såg mig där sittandes?

Men men, nu gäller det bara att hitta den skyldige som bloggade åt mig, har en och annan misstänkt, ska se hur det går att hitta den skyldige.. Inte så många möjligheter om man ser på hur han stavade..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar