lördag 7 februari 2015

Motorpeds messo + sitz!

Tjoo!

Här kommer fortsättningen från förra helgen då Viktor hälsade på!
Man kan lugnt säga att det blev succe, hoppas bara att nylänningarna överlever fler besök.. För pampeser i kvadrat kan vara lite jobbigt emellanåt.

Men hur som haver började vi lördags förmiddagen med att besöka MP-Messut här i helsingfors, de hade allt från motorcyklar till snöskotrar och kläder, man kan säga att det var himmelriket för alla motorcykel fantaster!

BILDBOMB!


Vikki njuter!Gammal goding

Här blev jag lite kär..


Lite mänskor

Självklart fanns det modeller där.. ÖVERALLT!


Efter att ha spenderat x antal timmer på motorcykel mässan och sett allt från fyrhjulingar till snöskotrar for vi hem, åt, vilade, nördade så gjorde vi oss i ordning för sitz!
Om ni ser riktigt noga kan ni se Victors axel i bakgrunden..

Det var Victors första sitz men om jag har förstått allting rätt så tyckte han att det blev riktigt lyckat! Får se om han dyker upp flera gånger här i södern!
Sen efter själva sitzen yrade vi runt på efterfesten på samma ställe, sen yrade vi runt på stan och sen kom vi tillbaka till samma efterfest och slutligen hittade vi hem..


Söndagen spenderades framför tv:n och bara tog det lugnt, kvalitets tid vänner emellan med dålig film och något kallt att dricka, inte mycket mer krävs en helt vanlig söndag.

2 kommentarer: