onsdag 3 december 2014

Julkalender, lucka 3 - När köpa?


Dagens tips!!

Som ni säkert vet så vill vi alla ha julklappar, och helst ska man ha så många som möjligt och så dyra som möjligt. Men emellanåt finns det inte bara pengar, kan vara att man hamnade att betala tillbaka istället för att få skatteåterbäring, eller man fått sparken. Eller så har du bara för dyr smak! ;)

Förutom att man kanske har ont om pengar så brukar butikerna trissa upp priserna strax före jul för att göra större vinst, det är ingen hemlighet.
Så skulle det inte löna sig att fira jul lite senare? Tänk om man skulle fira jul i januari? Man skulle handla mat + julklappar på mellandagsrea. Då skulle man få mera MAT, lite bättre julklappar och högst antagligen skulle det finnas SNÖ! För det är både kallare och större risk att det finns snö i januari än i december.. Tycker att det har varit för många snöfria jular på sistone..

Vad tror ni? Skulle ni kunna orka hålla er lite extra för att få det lite bättre?

6 kommentarer:

 1. Håller med! Sko va myki billigari ti deil ut julklappan i januari ;) fast julmaten orkar väl int nan vänt på så läng äntå... Men har du tänkt på he, att ifall vi sko fir jul i januari sko ju butikren märk he till sist och mellandagsrean sko antagligen fall bort :O

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men knappast sko all ga me påe helder att gir jul i januari! :D Så Hanna om he e bara tu o jag som sko görae så tror jag att vi sko klar oss!

   Radera
  2. Haha janå tå funkar e säkert! Fast ja hadd int tänkt köp na julklapp åt te iallafall så he blir äntå int ti na ;)

   Radera
  3. Nu sååra du no me naliti!! ;)

   Radera
 2. Klart man ska hålla sig lite extra för att få det lite bättre ;););)

  men nä. Ja vill ha klappar ti jul.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varför kan man inte köra dubbelt? Jag skulle inte klaga!!

   Radera