tisdag 29 juli 2014

Tips till de som tar hem kvinnor

Killar, ni vet ni är på krogen, ni spanar runt, ni ser den snygga bruden och vill ha henne?
Ni går fram till henne, charmar på henne, bjuder på en drink.. Efter första drinken så kommer en till drink, lite dans, kanske några drinkar till.
Natten börjar ta slut, du frågar om du får följa med henne hem, ni går hem, för hon bor alldeles i närheten.
Hon låser upp, ni håller om varandra och kysser varandra, faller nästan över tröskeln till hennes lägenhet, men ni klarar er och fortsätter att gå in.
Ni kanske tar något att dricka, det har varit en tung kväll så kanske ni dricker lite vatten för att må bättre imorgon, eller så väljer ni att fortsätta att häva i er ännu mera. Och ni båda börjar känna spänningen emellan er.. Upphetsningen som uppstår då man har "lekt" med varandra, retat varandra till vansinne..

Snart kommer ni till det stadiet då du inte riktigt vet hur du ska gå tillväga, du börjar känna dig osäker hur du ska gå tillväga för att veta hur långt hon är villig att gå.
Du vill inte värka vara "för på", och man vill inte att missförstånd ska ske.. Så därför har jag fått ett tips som jag vill dela med mig.
Han sa: Andreas, repliker är för amatörer.. Såhär ska du gå tillväga: När ni kommer hem och ni sitter och ser på varandra, plocka fram en kondom, så hon ser den och sätt den på nattduksbordet. Så då hon känner sig sugen så tar hon initiativet, och det borde inte vara ett problem om du kan spela dina kort rätt.

Synd att jag inte avslutade "berättelsen", det började verkligen hetta till! ;) Men det tipset är bra att ha i bakfickan, jag tänkte att främst de som studerar och är ute och festar mycket kan behöva lite tips.. Om du är sugen, men låter motparten ta initiativet så sker det mindre missförstånd.

Så hoppas ni gillade tipset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar