torsdag 22 maj 2014

Road trip dag 2 fortsättning och dag 3

Efter att ha haft det bra i norra Sverige så körde vi ner till Trelleborg, eller hur fan det stavas.. Vi planerade att vi skulle köra till Lund och vi startade kanske runt klockan 12 lokal tid. Vi startade ganska sent men det var skönt att bara lata sig en stund.. Men resan ner var ganska jävlig.. Min gps tog oss på de jävligaste omvägarna man bara kan hitta, allt från små skogsvägar till vägar som var under "renovering".  Och förutom det så hade min schampo flaska öppnats och runnit nrr över min sovsäck och tangentbord.. Men förutom alla jävulskap så kom vi in på en otroligt bra rutt! Nästan ingen trafik alls och en helt underbar vy!
Och nu följande dag då vi redan är i trelleborg, vi skulle egentligen vara i Luund men toffe blev så jävla förbannad då vi inte kom fram som han hade tänkt för vi stannade lite tidigare för att sova i bilen. Men han hade int fått någon sömn efter 2h så han tyckte nwj nu fan kör vi till trelleborg, tar bara ändå liti över en timme.. Så då vi kom fran svängde vi in på en ica parkering och tog fram sovsäckarna.
Och nu gäller det bara att sitta o vänta på färjan ikväll som avgår 22:00 så vi ska döda lite tid genom att jag ska bli klippt!

P.s bilder kommer senare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar