lördag 8 mars 2014

Matchmaking, Ensam kvinna söker man!

Godmorgon kära vänner!
Denna morgon kommer jag att fresta er med lite kärlek! Visst är det ett perfekt sättet att börja dagen på?

Men i alla fall.. Idag har vi med oss Isa Lönnqvist som vill hitta en man åt sig! Eller borde man säga kar så man inte börja låta gammal?

Här har vi Isa! 
Hon söker en man som är lika gammal som hon själv, eller äldre. hon är själv 18 år gammal, tycker om att syssla med musik och träning. Hon är också väldigt social så en kopp kaffe nu som då är aldrig fel!
På fritiden har hon blandade intressen, hon är inte rädd för att pröva någonting nytt.
Vad mer kan jag berätta om henne?
Hon är 1,71 m lång och som jag sa tidigare 18 år gammal. Hon studerar i Vasa, men hemma från Purmo. Och dessutom blir hon student i vår och efter det har hon planerat ett mellan år. Och förresten, hon kan köra bil! ;) wohoo! (kör med en blå golf)

Men vad söker hon för sorts kille? Hon vill ha en kille som delar hennes intressen, som är intresserad av musik, gillar att träna samt mogen nog att kunna "stå på egna ben". Kanske lite fel formulerat, men en man som vet vad han vill, han är ordentlig av sig men fastän han är ordentlig ska han kunna hitta på sjuka saker, kanske lite impulsiv.
Ett stort plus om han klär sig snyggt! Samt är snäll och förståndig.
Hon tyckte också att man inte behöver uppfylla alla hennes krav, bara man vågar vara sig själv.Hon vill helst inte att du ska snusa eller röka, jag tänker bara själv vem vill ge en person en puss då hela läppen står ut två meter? (Andreas tankar om snus..)
Första dejten kan vara en kaffe, eller något liknande. Och om du är intresserad så hör av dig till mig Andreas eller om du vågar ta kontakt direkt till henne.

ANDREAS.HBLOGSPOT@GMAIL.COM

4 kommentarer:

 1. Förslag till inlägg:
  Friend-dating, alltså du sku kona ge förslag om hur man hittar vänner, tar kontakt för vänskap och kanske "pimp" ut såna som tycker att di behöver hitta vänner med liknade intresse elo naa.... hoppas du fattar va ja menar... typ... ha e bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hede va jäkligt smart!
   Tack ska du ha!

   Radera
 2. Hon heter Isse Lönnqvist på facebook!

  SvaraRadera