tisdag 25 februari 2014

NY DESIGN!


Vad tycker ni om min nya design?
Gillade ni den gamla bättre? Så berätta vad ni tycker!


                                                          HISS/DISS?

P.S Inte en hiss som man åker upp och ned med!


                                            Tack Sabina <3

14 kommentarer:

 1. På ett sätt va no den gamla bättre, men så e de ju alltid :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad tyckte du var bättre med den förra?
   Jag vlev trött på att se små gröna gubbar flera gånger om dagen så ville ha nått lite mer "stilrent"
   Men den är fortfarande inte helt klart, ska troligtvis ha intryckt nånting ännu, funderar och filosoferar men inget blir gjort! ;)

   Radera
 2. Jag tyckte bättre om den förra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej, varför tycker du det?
   Varför tycker du att den förra var bättre? :)

   Radera
 3. Förra va bättre :) Främst för att den hadd färg i sig, de blir lite väl tråkigt att se på bara grått och svart, men jag gillar att Andreas e så stort i denhär nya, nu minns ja int om de va så i den andra eller om själva bloggnamnet va de som va stort. Så ja tycker att man sku åtminstone kuna lägg till 1 färg som nån accentfärg i dehär designen :) Men främs tycker ja ju nog att du ska själv va nöjd o ha de du tycker om xD

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det fattas fääärg, låter smart, nej men jag gillar själv den här "simpla" versionen, för den förra var så detaljrik :)

   Radera
  2. Men du behöver int ha na mejr detaljer tycker ja men fast na färg i typ sidotexterna elder na rejj :) Fö he kan du ju ender så enkelt når du vill så du måst int ha en hejlt ny design varinda gang du vill byt färg.

   Radera
  3. Vi ser vad som sker! ;)

   Radera
 4. måst ärligt sejj ja int minns hur förra såg ut, haha. Men reagerade dock positivt genast jag såg denna! stilrent. Enkelt men snyggt! :D

  SvaraRadera
 5. Jag tycker förra var bättre, den här verkar lite ojämn och klumpig, sådär att den nästan "hänger" över bloggen.. Tyckte förra var superbra och vet inte hur man skulle ha kunna göra den bättre :) Men det är bara min åsikt, super innehåll har ju bloggen ändå :P Och kanske man vänjer sig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är fortfarande halvklar, haha, de var faktiskt jag som bad min flickvän att snabbt fixa en ny design, för jag fick nog av att se tio gånger om dagen gröna gubbar, men snart e nog den nya designen klar då vi vet hur vi ska göra den :)

   Radera
 6. Tycker no denhär e bätter än ade förra :)

  SvaraRadera