onsdag 12 februari 2014

Hur man raggar som desperat singel!

Tjeeeeenare!


När jag går ut på krogen, så ser man alla hopplösa fall som försöker charma
till sig ett ligg eller försöker få till något seriöst..
Haha, de är rent av sagt värdelösa!

Ni alla känner till dem, de har druckit minst ett tolv pack öl, ett par shottar tequila för att komma in i den rätta stämningen. Och hur ofta fungerar det? Majoriteten av alla fall vågar inte ens gå fram, eller så spyr de när de har kommit halv vägs så spyr de..
Men i alla fall kan man se att de har en hängig kropps ställning, hakan ner till marken, ögonen helt uppspärrade/halvt slutna beror bara på..

Men vad fan kan man egentligen göra? Ska man sitta hemma? Ska man ligga i fosterställning i duschen och tycka synd om sig själv?
Nå nej nå nej! Andreas fixar som vanligt!
Först och främst måste du se om om det finns något lovligt byte ute! Om du dejtar i Jakobstads trakten är du dömd att misslyckas.. Alla känner alla... Om du vill ha större lycka sök dig söderut! (Vasa)
Men i alla fall, vi brukar säga att utseende inte spelar någon roll.. Det är en lögn.
Men innan ni ger mig en uppläxning och säger att det är insidan som räknas.. Ja det är sant, men det är utsidan som ger insidan en chans!
Så tyvärr hamnar du att göra lite förhands arbete, gå runt i lokalen, se om någon ger dig blickar, känn efter hur är stämningen..
Om du ser att exakt han eller hon ger dig blickar kan du alltid visa att du har sett dem! Nu menar jag inte att du ska börja klä av dig och ställa till med en scen! Okej om du är jävligt snygg så klagar knappast ingen! Så varför inte, give it a shot!
Men i alla fall, du ska visa att de har fått din uppmärksamhet, det gör du enklast genom en nickning, höjer dit glas som i en skål, och nu kan du se hur de reagerar!
Det står: Pre-award drinks
Det går annars att göra på 100 olika sätt, för det är individuellt, men försöker ge några enkla tips! T.ex. om man är väldigt karismatisk och självsäker kan man bara gå in och ta dem med storm!
Men precis om man är rädd att skämma ut sig, så är det bäst att känna sig för lite!
Men till att återgå till ämnet!
Då du har fått uppmärksamheten är det enkelt att ta upp kontakten senare, släng en kommentar, fråga vad kvällens planer är, helt enkelt lite small talk, men försök låta intressant  och var inte för berusad, om du luktar brännvin och somnar på hennes axel och dräglar ner hennes handväska dessutom så får du inget plus! :P
Var smidig, se om du får henne att skratta, samt hennes vänner med.. T.ex. om de värkar besvärade av sällskapet ska du bara gå vidare, för du vill inte att de ska komma ihåg dig som en plåga!
Mitt bästa tips är att i små omgångar överösa dem med ens charm, och sen ser man om de är glada att se en!

P.S Skippa väder snacket och ta dem med storm! Försök med denna raggnings replik: Som du kanske har sett har jag spanat in dig här ikväll, och tyckte att du verkade intressant! Din utstrålning tilltalade mig och jag fick en stark känsla inom bords att jag måste på nått sätt få dit nummer, postnummer, vart du bor, och vad dina föräldrars namn!

Haha, eller så skit i det, vi finnar faller sällan för smicker då vi inte ved vem vi talar med.. + Man kan värka desperat!

2 kommentarer:

  1. Ellder så frågar du ba vad eldar tiin papp me tå?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, man kan allti pröva! ;)

      Radera