tisdag 11 februari 2014

Hantera irriterande personer!

Som alla vet, finns det alltid en irriterande själ som vägrar lämna en ifred.. Det kan vara allt från spamma en på facebook, komma med irriterande kommentarer då du är i skolan/jobb..

Okej, det är helt onödigt att jag sitter här och berättar hur en irriterande person uppför sig.. För ni vet ganska bra själv när en jävel försöker laga livet svårt för dig..
Nu talar jag inte om mobbning, utan personer som du helt enkelt inte tål.. Du blir bara självmords benägen när du ser dem.. Och det värsta av allt är att de ibland inte vet av det själv!

Så hur ska man hantera dessa personer som förstör vårt liv, fastän de inte vet bättre själv?


Det som löser alla problem är om personen ifråga försvinner! Det kan man göra  på flera sätt! Men ha som tum regel att inte ha livet av någon... För man får en äcklig prick i straff registret.. Och lönnmördare är jävligt dyra.. Så muta dem! Ge dem pengar och säg öppna inte din mun när jag är i närheten eller säg att de måste flytta till Sibirien.. Beror bara på vad du har för ekonomiska resurser!
Om du är för snål kan du alltid med milt våld tejpa fast hans mun med silver tejp och njuta av tystnaden som uppstår..
Men till mera seriösa tips föreslår jag helt enkelt kidnappning! Du slipper problemet plus du kan få en lösen summa så du kan själv flytta bort.. Bort till Purmo! För där är alla trevliga och dina ända vänner är träd!

Jaja, men skämt åsido, vad kan man egentligen göra om någon i din närhet är irriterande? Om du inte vill förstöra relationen på arbetsplatsen eller bland dina vänner..


Tips nummer 1. Konfrontera personen och säg hur du upplever honom, få personen ifråga att förstå hur du känner dig. Han kan t.ex. tro att du gillar det, och tror bara att han gör dig glad! Så mycket kan hjälpa bara genom att du förklarar snällt att du inte klarar av honom.. P.S Lämna bort att det känns som att du vill strypa honom när man ser honom.. Det kan ge negativa vibbar!
Tips nummer 2. Håll dig borta från honom, måste du vara nära honom? Kan man på något vis gå runt problemet?
Tips nummer 3. Håll masken, var professionell! Det kanske hör till dit jobb att höra på irriterande personer? Det viktigaste är att skruva på ett leende och gör det bästa av situationen, desto bättre du uppför dig, desto mindre kommer personen klaga och du slipper honom snabbare! Ibland är det bästa alternativet att ta tag i problemet och bara få det överstökat..
Tips nummer 4. Fråga varför han beter sig som en idiot? Kan han ha någon orsak? Kan det ha skett ett missförstånd? Ibland kan folk jävlas med en pga falska rykten, så fråga varför han beter sig som en idiot!
Tips nummer 5. Om du får en utskällning, låt dem ropa klart, och sen då de är klara frågor du känns de bättre då du har fått bort dina aggressioner? Att när vill du diskutera då du kan vara lugn och sansad?
Tips nummer 6. Kom fram till en kompromiss där båda blir nöjda, eller redan att ni har talat om problemet..
Om man tar tag i problemet och försöker få det på rätt köl igen så är det bara hemmåt!

P.S Du behöver inte vara vän med irriterande personer, bara acceptera att de existerar!Denna fråga ställer jag mig ofta..Inga kommentarer:

Skicka en kommentar