tisdag 14 januari 2014

Matchmaking! Ung man söker den perfekta kvinnan!

Hallååå!!

Kära ensamma damer.. Hur känns det att sitta ensam hemma utan att hålla om någon? Ingen att hitta på något bus med? Du saknar en partner som kan ställa till med lite djävulskap för att ha lite mer spänning i livet..
Då har Andreas hostat upp en lösning åt dig! Och den heter Benjamin Democh!


På något slags vänster, har jag lyckats få Benjamin med lurad på att vara med på matchmaking! Men vi kom fram till att vem vill inte hitta kärleken via mig?? Det är ju en självklar sak!

Men vem är herr Democh? Han studerar på Novia, sista året.. Jobbar ibland i en bil affär och ibland som portsare.. Om han inte gör det försöker han kränga "hälsokost" på mig.. Haha men skämt åsido.. Han tränar väldigt mycket, har tränat MMA (googla det för fina bilder) men nu håller han på med kick boxning! (det kan vara andra vägen..)Så man kan säga att han är vältränad! Och kan tillägga att han vågar ta risker! Åldern är ca 24, mins inte sådär direkt..

 Hmm, undrar hur många damer som sitter och dräglar till ryggbilden! ;)Så men vad finns det för negativt med killen?  Joo, han ljuger aldrig.. Så om du har prövat en klänning och frågar om du ser fet ut i den, och han tycker det så kommer han säga att du ser fet ut i den.. Så du ska ha en lång stubin! ;)

Och när det gäller kvinnor är han jävligt kräsen (kranto som man pa säg på byjji) han tar inte vad som helst.. Hon ska vara tränad, se bra ut och så perfekt som möjligt, och sen ännu till om du har utseendet i skick räcker det inte.. Det ska även klicka till när ni talar, så ni får allt anstränga er om ni känner er sugen på lite Democh kärlek..


 
En liten påminnelse! Bilderna är tagna i olika ordning, så åldern kan variera!

Så om du är en smoking hot kvinna, som tror att du kan lyckas med att charma honom ska du höra av dig! Annars får ni drägla lite över hans bilder.. ;)

6 kommentarer:

 1. Int kan ja ju seij na anat än att an er gårr grann! :D

  SvaraRadera
 2. sejr no sama som föregående kommentar ;D

  SvaraRadera
 3. Essidajjo Ellinor :)16 januari 2014 20:59

  Hahahaha, voi no e ni ju ganska smart :D Häfti blogg föresten :)

  SvaraRadera