måndag 23 december 2013

Julkalender, Lucka 22, Lura sina syskon!

Det är 2 dagar till jul, så vad skulle man kunna tipsa om som alla behöver kunna?
Kanske hur man tänder eld i en spis? Eller vilken väg toa rullen ska vara på toaletten.. (ooh guud om du sätter den fel väg!Detta är den korrekta vägen! Och om du föreslår nått annat så är du inte min vän längre...


Men ialla fall tänkte jag tipsa om hur man lurar sina syskon att göra dina sysslor! (passligt nu inför julen?)

Om dit syskon är mellan 4-18, (funkar bäst på pojkar! Och om de är under 4 år så kan de inte hjälpa dig så bra, de bara stökar till..) ska du säga att det finns en skatt där nere! T.ex. om du ska rensa golv silen i duschen (usch!)  så säger du bara till dit syskon att det finns en skatt där! (sätt dit 5 cent och en spik så dör de av lycka sen!) Och vips! Var det bekymret borta!
Annars kan man alltid muta de små mutanterna med glass! De älskar glass! Du behöver bara säga om du är snäll och städar hela huset, tömmer och fyller i diskmaskinen så får du glass! Och det fungerar nästan alltid, om man har barn över 18 kan man muta med öl, för allt blir roligt när man är full..Ett annat bra tips är att om ditt kära lilla monster till syskon har sina vänner på besök kan du säga till dem att röja upp till sammans och göra det till en lek, och plötsligt blev det jätte roligt att städa!Om du mot för modan inte lyckas lura dit syskon att städa ska du investera i en högtrycks spruta!

Enkelt att spruta av allting, men lite arbete i början att plasta in allt, men det lönar sig i längden!

6 kommentarer:

  1. Svar
    1. NEJ! Anna du är inte min vän längre! Hahah skäämta! :D

      Radera
  2. Bra att min pojkvän och jag har samma åsikt om toa rullen i alla fall! :) rätt väg älskling!

    SvaraRadera