lördag 21 december 2013

Julkalender, Lucka 21, Jultomten och förfalskningar..

Hohoho, eller vad ska man säga nu när julen närmar sig.. Och vill ni veta vad största faran är? En falsk jultome kommer! Tänk varje år kommer tusentals falska jultomtar ut till våra hus och försöker säga att han är den äkta jultomten! Så jag vill att ni ska göra ett jultomt test!
Man måste ta tipsen i den ordning som det passar, för det är helt beroende på hur du vill konfrontera
honom..

Tips nummer 1: Då tomten kommer in genom dörren ska du konfrontera honom och fråga var är renarna? Du kan slänga ut honom direkt om han kommer med bil, för det är uteslutet! Andra ursäkter som är vanliga är att rudolfs nos har slocknat så han hamnar att gå.. Men du ska grilla honom ordentligt!

Tips nummer två: Berätta för honom att enda ingången han får använda är skorsten, om han går med det kan det vara en förfalskning! Och om han nekar kan det också vara en förfalskning.. För tomten kommer INTE genom skorstenen i Finland, men kan kan säkert göra ett undantag för att göra dig glad, men om han misslyckas och fastnar i skorstenen så är han falsk.. Låt honom sitta där..
Så man får vara försiktig med detta tips... Om de är proffesionella bedragare kan de lura dig..

Tips nummer tre, eller barnadödaren som den också kallas.. Du ska nämna Tomtens överrenskommelse med trollen, och anklaga honom, om han skämtar bort saken är han fejk, om han låssas som han inget vet är han också fejk.. Om det är äkta tomten och han börjar vissla ska du springa utav helvete! För nu kommer trollen efter dig, och kommer ersätta dig med en hårig kopia..

 Mitt sista tips, som har förstört många barns barndom.. Och detta är 99% säkert.. Dra honom i skägget! Om det kommer loss är det en fejk tomte!

Så det var alla tips! Men om ni vill tjäna lite extra julklapps pengar så betalar jultomten 500€ för varje tomtehuvud som är falskt! Och var inte oroliga för att ni i misstag skulle ta tomten.. Han är inte speciellt snäll.. Så det är nog han som tar er först!

Så jag önskar er en god jakt! Eller god jul! Beror bara på vad ni väljer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar